Cretanthos verzorgingsproducten

Cretanthos


Cretanthos heeft lang gewerkt aan deze twee bijzondere crèmes. Hoewel de naam doet vermoeden dat het hier om een crème gaat, zien wij de propolis olijfolie crème meer als balsem. Voor deze crèmes gebruikt Cretanthos uitsluitend 100% natuurlijke ingrediënten. De meeste ingrediënten komen van eigen land. Deze producten bevatten geen parabenen en worden niet op dieren getest. 
 
Cretanthos Propolis Olijfolie Crème
 
Door de 100% natuurlijke ingrediënten zoals bijenwas, pure Cretanthos olijfolie en amandelolie voelt deze balsem super zacht en vol romig aan op de huid.
Wij adviseren om deze balsem als body butter te gebruiken, omdat de toevoeging van Sandelhout en Vitamine E goed werkt tegen een droge huid, schilfertjes, jeuk en zelfs striae.
Door de mastiek in deze balsem werkt het goed tegen zwellingen. De honing en zuivere vanille maken deze balsem super zacht en ook inzetbaar als gezichtsverzorging. Houd er wel rekening mee, dat deze balsem een glans op het gelaat achter laat, door de rijke oliën en natuurzuivere ingrediënten.
De 12 verschillende biologische kruidenmix zorgt uiteindelijk voor een frisse en stralende huid. Niet voor niks zijn er zoveel fans voor deze ‘wonderbalsem’.Cretanthos Argan Olijfolie Crème
Deze balsem heeft een zeer subtiele en aangename geur door de toevoeging van honing, bijenwas en lavendel. Dit heeft een kalmerend effect op de huid. Ideaal voor de meest gevoelige  huid  die zo nu en dan roodheden vertonen.
De balsem is op meerdere manieren te gebruiken door de helende arganolie, verzachtende amandelolie en de versterkende Cretanthos extra virgin olijfolie. Door de toevoeging van honing en bijenwas blijft deze balsem heerlijk zacht en smelt op de huid.
Heerlijk als lip- en oogbalsem. Door de mix van 12 biologische kruiden, zorgt deze balsem de hele dag voor een stralende teint.
Gebruik deze balsem als dagverzorging of gebruik het als oogmasker, door de balsem dik aan te brengen rondom de ogen op een gereinigde huid. Laat 15 tot 20 minuten zitten en verwijder het restant.